WELKOM

 

 

 

BIJ DE

 

 

 
VAARTKERK

KERKDIENSTEN

LAATSTE NIEUWS

We staan er vaak niet bij stil. Kinderen uit kwetsbare gezinnen, ook hier in onze gemeente, kunnen meestal niet op vakantie. Geld voor leuke uitjes is er niet.

 

Voor het 5e jaar op rij slaan de Evangelisatie commissie Eemdijk en de plaatselijke kerken van Eemdijk (Westerkerk en CGK en de Vaartkerk) de handen in één, om de actie Vakantietas wederom succesvol te organiseren. Met de actie Vakantietas van Kerk in Actie verrassen we deze kinderen in onze eigen gemeente nog voor de zomervakantie met een rugzak vol leuke zomerse verrassingen. De rugtasjes worden eind juni aan de Genadebank en de opvang Calvijnschool overhandigd. 

 

Mogen we weer op u rekenen? Hoe mooi om samen met uw kind(eren) een tas te vullen en bewustwording te creëren dat het niet altijd vanzelfsprekend is om ieder jaar op vakantie te gaan. Uiteraard kunt u ipv een rugtas vullen ook sponsoren. Van het sponsorgeld vullen wij de tasjes aan met bijvoorbeeld ijsbonnetjes etc.

 

Opgeven kan tot en met 14 juni per mail via vakantietas@vaartkerk.nl

(Graag uw naam, 06nr en adres doorgeven)

 

De rugtas wordt vervolgens bij u thuis bezorgd. Waarna u deze kunt gaan vullen. U kunt dan denken aan zomerspeelgoed, stripboek, een tegoedbon voor een ijsje etc. U ontvangt een brief met instructies en voorbeelden.

 

GRATIS SUIKERSPIN 

De kinderen die deze vakantietas gevuld inleveren op vrijdagavond 23 juni tussen 19.00-20.00 uur krijgen GRATIS een SUIKERSPIN. Ook op zaterdagochtend zal er nog een inlever mogelijkheid zijn. Locatie inleveren: VAARTKERK EEMDIJK