BIJ DE

KERKDIENSTEN

LAATSTE NIEUWS

Op tweede pinksterdag vond een fietspuzzeltocht plaats vanuit de Vaartkerk. Om 10.00 uur verzamelden circa 35 gemeenteleden van 1 tot 88 jaar en werden de teams ingedeeld. De fietstocht was enigszins ingekort vanwege dreigende regenbuien. Na de koffie met wat lekkers gingen de teams van start. Via de pont en het gemaal van Eemnes ging het met wind tegen naar het trekpontje over de Eemnesser Vaart. Daar vielen de eerste regenbuien, maar iedereen vervolgde vol goede moed de weg door de polder richting Eembrugge. Vanaf de brug in Eembrugge was de wind in de rug en arriveerden de eerste deelnemers na anderhalf uur weer terug in de kerk. Na zich te hebben opgewarmd met een kop koffie of chocolademelk werd de fietstocht afgesloten met een gezamenlijke lunch. Voor volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar, zij het met de hoop op wat beter weer.