BIJ DE

KERKDIENSTEN

LAATSTE NIEUWS

Met Pinksteren vieren we de verspreiding van het Christelijk geloof. Op één dag kwamen 3000 mensen tot geloof. Dat willen we op 19 mei vieren. Het belooft een feestelijke dienst te worden. Onze voorganger is ds. Egbert Fokkema uit Twello. Hij neemt een kinder- en tienerkoor mee uit Oeganda die vanaf 30 april een toernee door Nederland maakt langs scholen en kerken. Het doel van deze tournee is bekendheid te geven aan het werk van stichting Up4S, het werven van nieuwe sponsoren en het inzamelen van geld. Up4S wil kansarme kinderen onderdak bieden en onderwijs geven. Op dit moment worden 700 leerlingen opgevangen. De ruimtes zijn te klein en daarom sparen ze om nieuwe slaapzalen te bouwen. De collecte is zondag dan ook bestemd voor dit doel. Het koor bestaat uit 11 kinderen in de leeftijd van 7-18 jaar en 5 volwassen begeleiders. De kinderen van het koor zingen en dansen voor hun eigen toekomst en die van hun leeftijdsgenootjes in Oeganda. Ook verkopen ze mooie spulletjes voor ditzelfde doel. Deze kunt u na de dienst in de hal kopen. Voor meer informatie over Up4S staat op de website www.up4s.nl.

Welkom!