Talentenjacht in de Vaartkerk

Tijdens de startdienst hebben we de talentenjacht al geintroduceerd. Wat is nu de bedoeling?

In de kerk hebben jullie het filmpje kunnen zien van de heer die op reis ging en 3 van zijn knechten uitkoos om zijn geld te beheren. De ene knecht kreeg 5 talenten, de andere 2 en de laatste kreeg er 1. De eerste en de tweede knecht gingen met hun talenten aan het werk en wisten die te verdubbelen, de laatste knecht stopte zijn talent in de grond.

De les die we hieruit leren is dat we met de talenten die we van Jezus hebben gekregen wat moeten doen. Op deze manier kunnen we voor andere mensen en kinderen iets betekenen.

Dat willen we nu ook in de Vaartkerk gaan doen. Alle kinderen die op een club of cathechese groep zitten krijgen van ons €5 en hiervan mogen jullie proberen meer te maken. De vrouwen- en mannen verenigingen krijgen €50 en ook zij mogen hiermee aan het werk. Natuurlijk hebben we dan nog niet alle mensen van de Vaartkerk kunnen benaderen, daarom doen we hier een oproep aan alle volwassenen en kinderen om zich hiervoor in te zetten. Dus wilt u ook meedoen? Meldt dit dan bij de ZWO commissie. (0332985716)

We proberen voor de herfstvakantie bij jullie langs te komen met het geld en twee weken voor de kerst gaan we kijken hoeveel geld we in totaal bij elkaar gespaard hebben!

Het doel waarvoor we als leden van de Vaartkerk aan het werk gaan is het project van Krahosa, op deze manier kunnen we zorgen dat er meer kinderen naar school kunnen gaan in Mali.

Doet u allemaal mee?

Met vriendelijke groet, de ZWO-commissie