BREAKING NEWS: DE RUGTASJES ZIJN INMIDDELS UITGEDEELD. WAT EEN GROOT SUCCES, BINNEN 1 WEEK WAREN ER AL MEER DAN 100 AANVRAGEN UIT ONZE GEMEENTE EEMDIJK.

ZODRA DE RUGTASJES GEVULD ZIJN EN OVERHANDIGD WORDEN AAN DE GENADEBRON, LATEN WIJ U DIT WETEN.

SUPER BEDANKT!!!

EEN TAS VOL VAKANTIEPRET - ACTIE!

Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes uitvliegen naar zonnige oorden, blijven zij achter. Nu in de corona tijd zullen er meer mensen wellicht thuisblijven, maar dan doe je wel vaak wat extra en ga je bijvoorbeeld met het gezin naar een pretpark of lekker uit eten. Dat extraatje, dat is moeilijk als je als ouders hier simpelweg geen geld voor hebben.

De Evangelisatiecommissie Eemdijk is daarom op het idee gekomen om voor onze naasten iets extra’s te doen voor deze zomervakantie en jij / u kunt hier in meehelpen!

Er is contact geweest met de Genadebron en er blijken alleen al in de gemeente Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk ruim 100 kinderen in de leeftijd onder de 12 jaar te zijn, waarvan ouders ook niet veel te besteden hebben. Daar willen we iets voor doen! Er zijn ruim 100 rugzakjes besteld via Kerk in actie en nu is de bedoeling dat die rugzakjes gevuld gaan worden met spulletjes voor kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar). Denk hierbij aan: vakantie doe boek, leesboek, waardebon voor bijv. een bon voor een ijsje, stoepkrijt, waterballonnetjes, schrift, knutselspulletjes enz.

De evangelisatiecommissie organiseert dit samen met de 3 kerken op Eemdijk en elke kerk gaat de uitdaging aan om ongeveer 35 tasjes te vullen.

We zoeken mensen/gezinnen die een rugtasje voor hun rekening willen nemen. Doe je mee?

Je kunt je opgeven door uiterlijk maandag 22 juni een mail te sturen naar kindernevendienst@vaartkerk.nl. Na ontvangst van de mail wordt er een rugtasje bij je thuisgebracht. Daar zit een brief bij waar en wanneer je het tasje weer kunt inleveren.

Als je geen rugtasje wilt vullen, maar misschien een bedrijf bent en iets leuks hebt voor in deze rugtasjes, dan houden we ons uiteraard ook aanbevolen.

Vele handen maken licht werk, dus het zou fijn zijn als er veel aanmeldingen binnen komen.

Met elkaar kunnen en willen we hier een succes van maken!

Namens de Evangelisatiecommissie Eemdijk