Catechisatie

Het nieuwe seizoen catechisatie is weer begonnen. Catechisatie zijn gezellige avonden waar je met elkaar meer leert over de bijbel en met elkaar praat over wat jullie bezighoudt. Er zijn verschillende groepen, ingedeeld naar leeftijd.

Teen Basic - Catechisatie 11 t/m 14 jaar

Deze groep start na de herstvakantie onder begeleiding van Alice en Yvette Vedder.

Wanneer: Donderdag 28 oktober 2021

Tijd: Van 19.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Eemdijk 120

Teen Faith - Catechisatie 15 t/m 17 jaar

Deze groep start na de herstvakantie onder begeleiding van Ria Hoolwerf en Franciska van de Hoogen.

Wanneer: Woensdag 27 oktober 2021

Tijd: Van 19.30 uur tot 20.30 uur

Locatie: Jeugdlokaal van de Vaartkerk

Catechisatie vanaf 18 jaar

Deze groep is voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk, boeiend en belangrijk vindt om meer over de bijbel te leren en hier met elkaar over te praten. Misschien wil je volgend jaar wel belijdenis doen, maar ook degene die dit nog niet willen, zijn van harte welkom! Deze groep wordt dit jaar begeleid door dr. Bert de Leede. Het is op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het jeugdlokaal van de Vaartkerk op de volgende datums: 12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 21 december 2021.

Wil je meer informatie over deze groep? Neem dan contact op met dr. Bert de Leede:

pastoraalwerker@vaartkerk.nl