KERKDIENSTEN VAARTKERK EEMDIJK

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er momenteel iedere zondag een online dienst om 10 uur te volgen via ons YouTube kanaal VAARTKERK EEMDIJK.

Hierdoor hebben we een aangepast rooster t.o.v. het jaarrooster. Zie hieronder het rooster voor de komende zondagen:

Zondag 17 mei 2020 - Dhr. D.A. Muurling - JEUGDDIENST (collecte 1. ZWO - doel Jeugddienst, 2. Bouwfonds, 3. Kerk) - LET OP - DEZE DIENST IS OM 19 UUR!!

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rond de Vaartkerk?

Hoewel we elkaar nu niet ontmoeten, leven we wel met elkaar mee. Als u om welke reden dan ook iemand wilt spreken, dan kunt u contact opnemen met ouderling, pastoraal medewerker of wijkdame.

Ook onze jeugdouderling Margreet Visser is bereikbaar voor de jeugd.

Voorbeden in de bijeenkomsten in de Stille Week kunt u doorgeven via kerkeneemdijk@gmail.com.

Voor praktische hulp (aanbieden of vragen) kunt een bericht sturen naar kindernevendienst@vaartkerk.nl.

Verder wordt informatie gegeven via de volgende kanalen:

Website: www.vaartkerk.nl

Facebook: Vaartkerk Eemdijk; Jeugd Vaartkerk

Instagram: jeugdvaartkerk

Via Whatsapp: aanmelden bij ds. Van Elderen, tel. 06-15903486

Iedere twee weken via de Kerkwijzer die u in de brievenbus ontvangt.

Voor een aantal leden die niet op internet verkeren bezorgen we om de week een nieuwsbrief.

Jaarrooster: 2020 rooster Eemdijk.pdf

KERKDIENSTEN VAARTKERK EEMDIJK

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rond de Vaartkerk?

Ook onze jeugdouderling Margreet Visser is bereikbaar voor de jeugd.

Verder wordt informatie gegeven via de volgende kanalen:

Website: www.vaartkerk.nl

Facebook: Vaartkerk Eemdijk; Jeugd Vaartkerk

Instagram: jeugdvaartkerk

Via Whatsapp: aanmelden bij ds. Van Elderen, tel. 06-15903486

Iedere twee weken via de Kerkwijzer die u in de brievenbus ontvangt.

Jaarrooster: 2020 rooster Eemdijk.pdf