KERKDIENSTEN VAARTKERK EEMDIJK

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is er momenteel iedere zondag een dienst om 9.00 uur en een dienst om 10.45 uur. Er mogen 30 personen aanwezig zijn, aanmelding gaat via het sturen van een App of telefonisch aan Diana Hartog-Hoolwerf, 0630793142. U kunt de dienst live volgen of later terug kijken via www.kerkomroep.nl of ons YouTube kanaal VAARTKERK EEMDIJK.

Hierdoor hebben we een aangepast rooster t.o.v. het jaarrooster. Zie hieronder het rooster voor de komende zondagen:

ZONDAG 11 OKTOBER 09.00 UUR DHR. D. MUURLING - 10.45 UUR DHR. D. MUURLING GSK DIENST

ZONDAG 18 OKTOBER 09.00 UUR DS. J. MAK - 10.45 UUR DS. J. MAK

ZONDAG 25 OKTOBER 09.00 UUR DS. R.M. WERRIE DOOPDIENST - 10.45 UUR DS. A.W. ESTIE

ZONDAG 1 NOVEMBER 09.00 UUR DS. E.P. VAN DER VEEN - 10.45 UUR DS. D. RIEMENS

WOENSDAG 4 NOVEMBER BIDDAG 10.00 UUR DS. M. SNATERSE - 19.30 UUR DS. M. KOOL-MOUT

AANSLUITEND OP DE AVONDDIENST VAN 4 NOVEMBER - GEMEENTE AVOND

Iedere woensdag om 20.15 uur is er een moment om IN GESPREK te gaan met DURK MUURLING - groepsverband, locatie kerkzaal VAARTKERK - aanmelden: durk@vaartkerk.nl

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rond de Vaartkerk?

Hoewel we elkaar nu minder ontmoeten, leven we wel met elkaar mee. Als u om welke reden dan ook iemand wilt spreken, dan kunt u contact opnemen met ouderling, pastoraal medewerker of wijkdame.

Ook onze jeugdouderling Margreet Visser is bereikbaar voor de jeugd.

Voor praktische hulp (aanbieden of vragen) kunt een bericht sturen naar kindernevendienst@vaartkerk.nl.

Verder wordt informatie gegeven via de volgende kanalen:

Website: www.vaartkerk.nl

Facebook: Vaartkerk Eemdijk; Jeugd Vaartkerk

Instagram: jeugdvaartkerk

Iedere twee weken via de Kerkwijzer die u in de brievenbus ontvangt.

Jaarrooster: AANGEPAST, ZIE HIERBOVEN

KERKDIENSTEN VAARTKERK EEMDIJK

ZONDAG 18 OKTOBER 09.00 UUR DS. J. MAK - 10.45 UUR DS. J. MAK

ZONDAG 1 NOVEMBER 09.00 UUR DS. E.P. VAN DER VEEN - 10.45 UUR DS. D. RIEMENS

AANSLUITEND OP DE AVONDDIENST VAN 4 NOVEMBER - GEMEENTE AVOND

Hoe blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rond de Vaartkerk?

Ook onze jeugdouderling Margreet Visser is bereikbaar voor de jeugd.

Verder wordt informatie gegeven via de volgende kanalen:

Website: www.vaartkerk.nl

Facebook: Vaartkerk Eemdijk; Jeugd Vaartkerk

Instagram: jeugdvaartkerk

Iedere twee weken via de Kerkwijzer die u in de brievenbus ontvangt.

Jaarrooster: AANGEPAST, ZIE HIERBOVEN